Rólunk

Kényelmes személyszállítást kínálunk országon belül vagy akár az európai országokba

Megbízható és kényelmes személyszállítást kínálunk országon belül vagy akár az európai országokba. Szállítást biztosítunk repülőterekre, csapatépítő és vállalati rendezvényekre, kulturális eseményekre valamint esküvői szállítási szolgáltatásokat kínálunk, de akár nyaralás céljából is készen állunk Önök rendelkezésére. Ezen kívül nyitottak vagyunk különböző kívánságok teljesítésére hivatásunk terén. Prioritásunk a vevői elégedettség, ezért szolgáltatásaink teljesítésekor a biztonság, a pontosság és a professzionális megközelítés áll előtérbe.


Gépjárműpark

Megrendelőink elégedettsége

Mivel figyelmünket megrendelőink elégedettségére összpontosítjuk, ezért a kényelmes és biztonságos utazást Mercedes Benz V Class 250 járművünkkel biztosítjuk. A személyszállító járművünk rendszeres karbantartása számunkra elengedhetetlen alappillére szolgáltatásunknak.
A jármű tisztasága és tökéletes állapota nélkülözhetetlen e megbízatáshoz.


Sofőrök

Hivatásos és tapasztalt vezetők

Hivatásos és tapasztalt vezetők társaságában utazhatnak a kívánt célpontjaikba, akik kitűnő képzéssel rendelkeznek, mindehhez hozzátársul a kiváló egészségügyi állapotuk. Mindegyik sofőr folyékonyan beszél szlovákul, angolul és magyarul. A jó hangulat és a kellemes időtöltés az utazás közben garantált.